H Design Hotel Kasteel Coevorden bestaat uit 2 dicht bij elkaar gelegen panden: het meer dan duizend jaar oude Kasteel en het honderdjarige Graanpakhuis “De Vlijt”. Beide panden zijn ingericht op comfort en luxe voor de gast, waarbij alle bruisende activiteiten zijn ondergebracht in ons mooie Kasteel en Graanpakhuis “de Vlijt” een plek is voor ontspanning en een heerlijke nachtrust.

H Design Hotels heeft een sublieme ervaring van de gast hoog in het vaandel staan. Daarbij is ons statige Kasteel juist gekozen voor een informele sfeer, de lobby is ingericht als huiskamer en gaat naadloos over in de inrichting van ons restaurant. Er is gekozen voor een mix van hedendaags vormgegeven meubels in een oud Kasteel maar wel met een klassieke touch door te kiezen voor natuurlijke materialen zoals hout, leer en marmer.

In Kasteel Coevorden staat de gast centraal. Dit ziet u ook terug in de menukaart van ons restaurant. In onze lounge, de Don Jon, treft u de borrelkaart met een mix van klassiek en modern eten. In ons restaurant kunt u kiezen voor een menu waarbij u de favoriete gerechten van de chef proeft.